Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksian verkkokaupan saavutettavuusseloste.

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että erilaiset käyttäjät voivat käyttää ja ymmärtää verkkosivua, sovelluksia ja sosiaalisen median kanavia sujuvasti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://verkkokauppa.luksia.fi/ ja se on luotu 12.3.2021.

Tähän verkkokauppapalveluun pätee digitaalisten palvelujen tarjoamista koskeva laki, joka pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Ne edellyttävät, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia mahdollisimman monelle. Luksia pyrkii takaamaan digitaalisten palvelujen saavutettavuuden annetun lain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti.

Verkkokauppasivustomme saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkokauppasivusto täyttää kaikki Digipalvelulain julkishallinnon palveluille asettamat saavutettavuusvaatimukset eli WCAG -ohjeistuksen tasojen A- ja AA-kriteerit.

 

Ei-saavutettava sisältö

Saavutettavuuden arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio ei vastaa verkkokauppasivustolla mahdollisesti esiintyvästä kolmannen osapuolen sisällön saavutettavuudesta. Näiden osalta Luksia pyrkii vaikuttamaan saavutettavuuteen, joten haluamme kuulla niissä mahdollisesti olevista saavutettavuuden puutteista. Pääsääntöisesti nämä tiedot toimitetaan kyseisten kolmansien osapuolten sivustojen saavutettavuudesta vastaaville.

 

Sosiaalinen media

Ennen 23.9.2020 julkaistut päivitykset Luksian sosiaalisen median kanavissa eivät ole saavutettavia. Luksia pyrkii tuottamaan saavutettavia sosiaalisen median verkkosisältöjä 23.9.2020 lähtien niiltä osin, kuin se on valituissa kanavissa mahdollista.

 

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 12.3.2021. Seloste perustuu ulkopuolisen asiantuntijan saavutettavuustyökalulla suorittamaan analyysiin. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Computer Program Unit Oy.

 

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko ongelman Luksian verkkokaupan saavutettavuudessa? Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@luksia.fi ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme sinulle 14 päivän sisällä.

 

Yhteydenotto valvontaviranomaiseen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastaamme sinulle 14 päivän sisällä. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon . Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö