Toimitusehdot

Voimassa 1.8.2020 alkaen.

Verkkokaupan tuotteita myy Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 0203167-9). Tuotteet on tarkoitettu Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän opiskelijoiden sekä henkilöstön käyttöön. Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta verkkokauppa.luksia.fi ostoskorin kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa näkyy tilatut tuotteet, laskun loppusumma sekä veroerittely.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).  Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Asiakas noutaa tuotteen hänelle ilmoitetusta toimipisteestä. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa ilmenee vaurio, tulee asiasta tehdä välittömästi huomautus myyjälle. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tavaroista. Myyjä ei vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautettavan tuotteen ja alkuperäisen tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa ostaja, ellei toimituksessa ole selkeää myyjästä johtuvaa virhettä. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen myyjän kanssa. Ostajan tulee olla yhteydessä myyjään ennen tuotteen palauttamista.

Palautusoikeus ei koske palveluita eikä todistuksista perittäviä maksuja, ellei maksettu palvelu ole virheellinen. Palautusten käsittelyaika on noin kaksi viikkoa. Palautuksen mukana oltava seuraavat tiedot: asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero sekä pankkitilinumero ja kopio tilausvahvistuksesta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard. Maksaminen tapahtuu Verifone Finland Oy:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verifone näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verifonella on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa yhteydenotot ensisijaisesti toimittajaan.

Verifone Finland Oy, y-tunnus: 0943819-9
Vantaankoskentie 14 C
01670 Vantaa
Puhelin: +358 9 477 4330
www.verifone.fi