CAMPUS CAFÉ LUKSIA LEIPOMOTUOTTEET

 

VERKKOKAUPPA LOMAILEE OPISKELIJOIDEN KANSSA JA PALAA SYKSYLLÄ ASIAAN

Campus Café Luksian verkkokaupan kautta voitte tilata noudettavaksi Lohjan toimipisteeltä Toivonkatu 4:sta opiskelijatyönä tuotteita esillä olevan tuotevalikoiman mukaan. Toisinaan voi olla, että verkkokauppa on suljettuna, jos opiskelijoilla on muita opintoja tai lomia.

Tuotevalikoima määräytyy leipomo – kondiittori opiskelijoiden opintokokonaisuuksien mukaan ja näin ollen osa tuotteista vaihtuu viikoittain. Tuotteet valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja sisältäviä tuotteita.

Verkkokaupassa tuotetilaus mielellään vähintään viikkoa ennen noutoa, jotta saatavuus varmistetaan.

Verkkokaupassa on varastomäärät näkyvillä tuotekohtaisesti, joista näkee onko tuotetta saatavilla. Jokaisesta tuotekortista löytyy tuotteen tilauspäivämahdollisuudet.

Huomioithan tilauksen kassavaiheessa, että lisätietokenttään merkitset sen päivän, jonka olet valinnut noutopäiväksi.

Tuotenoudot tapahtuvat Cafén aukioloajan mukaan perjantaisin klo 11.00-13.00. Mikäli et itse pääsee tuotteita noutamaan, niin voit info -kenttään kirjoittaa meille tiedoksi henkilön nimen, joka tuotteet noutaa puolestasi. Noutamattomia tuotteita emme säilytä, eikä niitä näinollen hyvitetä. 

Hyväksymällä ja maksamalla tilauksen olet ymmärtänyt, että tuotevalikoimamme on opiskelijoiden valmistamia ja tuotteiden kuvat eivät välttämättä kuvaa sitä lopullista tuotosta. 

Tuote- ja tilauskyselyt osoitteeseen campuscafe@luksia.fi, ei henkilökohtaisiin sähköposteihin.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 45

Näytetään tulokset 1–12 / 45