SUOLAISET PIIRAKAT & PASTEIJAT

Suolaiset piirakat ovat herkullisia ja monipuolisia ruokia, jotka voivat toimia hyvin osana ateriaa tai itsenäisenä herkkuna. Suolaiset piirakat tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovuuteen, ja voit soveltaa reseptiä erilaisilla täytteillä ja mausteilla oman maun mukaan. Suolaiset piirakat ovat myös erinomaisia tarjottavia juhlissa ja illanistujaisissa.

Lihapiirakka on liha- ja riisitäytteinen munkkitaikinasta tehty piirakka. Väliin voi laittaa nakkeja, lenkkimakkaraa, kebabia ja muuta herkullista. Lihapiirakkaa on kutsuttu monella nimellä, esim.  lihis, lörtsy, vety, möttönen, atomi ja riihimäkeläinen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Karjalanpiirakka on perinteinen suomalainen herkku, joka juontaa juurensa Karjalan alueelle. Karjalanpiirakan kuori on tehty ohuesta ruistaikinasta ja täytetty riisipuurolla, perunalla tai porkkanariisillä. Se tunnetaan rapeasta kuorestaan ja kauniista rypytyksistä. Karjalanpiirakka on herkullinen, jos sen päälle laittaa munavoita.

Pasteijat ovat pieniä leivonnaisia, jotka voivat olla suolaisia tai makeita. Ne koostuvat yleensä ohuesta taikinakuoresta, joka on täytetty erilaisilla täytteillä. Suolaiset pasteijat ovat loistava vaihtoehto juhlien tarjottavaksi tai välipalaksi. Löytyy erilaisia täytevaihtoehtoja ja muotoja luodaksesi oman makusi mukaiset valikoimat.

 

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta